Yritys

Kuljetusliike Kaura Oy tarjoaa palvelujaan jo neljännessä polvessa. Vuodesta 1938 alkaen on nimi Kaura opittu yhdistämään laadukkaisiin kuljetuspalveluihin. Matka tähän päivään on merkinnyt mitä erilaisimpia toimeksiantoja eri toimintasektoreilla. Joistakin suoritealoista, kuten maa-aines- ja eläinkuljetuksista, on kuitenkin luovuttu toiminnan kehittymisen myötä.

Yrityksen tarkempi historia.

Vanha rekisterikilpi


            Scania vabis logo
 

Tänään ja tulevaisuudessa...

Olemme alusta saakka toimineet perheyrityksenä, mikä on mahdollistanut palvelutarjonnan joustavan kehittämisen toimintaympäristössä tapahtuneiden muutoksien mukana. Vuosikymmenten myötä olemmekin kasvaneet huomattavaksi toimijaksi talousalueellamme.

Sopimuskuljetukset muodostavat merkittävän osan toiminnastamme. Omaa reittiliikennettä laajennamme kysynnän mukaan. Asiakkaitamme ovat kauppa ja teollisuus sekä toiminta-alueemme PK-yritykset ja maamme johtavat logistiikka-alan yritykset. Heille tuotamme aikataulutettuja jakelu-, nouto- ja runkokuljetuksia, joita hoidamme osa- ja kokokuormina, pitkäaikaisilla yhteistyösopimuksilla sekä osana muita kuljetus- ja huolintajärjestelmiä.

Tärkein voimavaramme on hyvä ja ammattitaitoinen, työhönsä syvästi motivoitunut henkilökunta. Olemme panostaneet ajanmukaiseen kuljetuskalustoon sekä uusimpaan tietotekniikkaan. Tämä ja tarkka suunnittelu antavat hyvän perustan liiketoiminnalle.

Vuosikymmenten mukanaan tuomalla kokemuksella olemme aina valmiina palvelemaan asiakkaittemme näiden tarpeet ja vaatimukset huomioiden - ympäri vuoden, ympäri vuorokauden.